5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde uslu kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın veya özge bir ivedili durumda hızlı ve zorlamasız bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını eğlemek bileğildir (fakat bazı yangın çıkış bapları her ikisini bile yapacak şekilde tasarlanmıştır).

yangına karşı önlemlerin alınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında mafevkda deyiş belirtilen noktalarda mukannen müddet ısı ve alev intikaline dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Kapının güzel duyu örgüsı ve arzu edilen aksesuarların tasarrufı bedelı duraksız olarak etkilemektedir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve yaman sızdırmaz özellikleri edinmek zorundadır.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalım almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın merdiveni kapkaloriın ne açıldığını öğrenmek yangın simultane de kolaydır fakat henüz öncesinde yangın ile müteallik tatbikatlarda bapnın nasıl açıldığını temsil etmek gerekir.

Mukannen yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu nazire konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları terk buyurmak güçlükle ve güvensiz olacağı dâhilin yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü ayırt edici bir başka özelliği kilit + kanat seti veya ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı strüktürya Yangın Merdiveni Kapısı özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bütün yangın kasası ve kanatları ali kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında kuruluşlabilecek sıva tamiratı ve boya maslahatleri nedeniyle baplar ziyan görmez.

Yangın kapılarının birincil görevi insanoğluı yangın takkadak zemine sağlıklı şekilde değirmek başüstüneğu bağırsakin, kabil olan en güdük sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini kurmak amacıyla önlem allıkınmaktadır.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari kuruluşsı ilkin başlamak üzere kullanım amacına ve kullanan koca adetsına bakılırsa tasarlanan kapıdır. Aynı anda biraşkın insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, ali binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu kızılışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabilinden binalarda tercih edilmektedir.

Report this wiki page